Direct contact opnemen voor je sollicatie kan met Debbie via dvtuijn@bakkerijfuite.nl

Wat ga je doen in deze functie?

In deze zelfstandige rol bied je ondersteuning bij alle activiteiten die op een HR-afdeling plaatsvinden en fungeert als vraagbaak voor de productiemanagers, teamleiders en medewerkers.

Denk hierbij aan vraagstukken op het gebied van verzuim, recruitment, onboarding en toezicht houden op het naleven van de cao.

Eigen initiatieven en verbetervoorstellen met betrekking tot de HR-processen worden gewaardeerd, wat betekend dat je grotendeels zelf vorm en inhoud kunt geven aan jouw rol.

Je verdeelt je tijd over de beiden locaties en werkt dus afwisselend vanuit Hardinxveld-Giessendam en Apeldoorn. Incidenteel thuiswerken behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij van je?
  • Je beschikt over ongeveer 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt een proactieve en daadkrachtige houding en beschikt bovendien over een gezond verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je bent woonachtig in het midden van het land.
Wat bieden wij?
  • Een contract voor 24-32 uur per week;
  • Een basissalaris tussen de €2.278,- en €2.941,- bruto per 4 wekelijkse op basis van een fulltime dienstverband(schaal 9 CAO bakkersbedrijf);
  • Een telefoon en laptop;
  • Een zelfstandige baan waarin initiatief zeer gewaardeerd word.
  • Iedere dag de geur van versgebakken brood wanneer je de bakkerij binnen komt.

Wij willen de duurzaamste bakkerij van de wereld worden

Wij zijn een familiebedrijf met twee industriële bakkerijen. Bakkerij de Paauw is gevestigd in Hardinxveld-Giessendam en bakkerij Fuite in Apeldoorn.

Onze bakkerijen perfectioneren dagelijks het eeuwen oude ambacht. Modern ambacht betekent dat we het bakkersambacht op de meest vooruitstrevende en vernieuwende manier tot stand willen laten komen. Dit betekent dat we continu streven naar een optimaal proces met de lekkerste en ambachtelijke producten als uitkomst. Wij doen dit met plezier, passie en liefde voor onze producten.

Hoe ziet een typische dag er in de productie dan uit?

In de bakkerij zorgen de bakkers, productiemedewerkers en machine-operators ervoor dat het brood op tijd bij de inpakkers is. De verdelers zorgen er daarna voor dat de chauffeurs de juiste producten kunnen vervoeren. En als er iets niet werkt, staat het technische team klaar om het op te lossen! Op deze manier draagt iedereen zijn steentje bij en zijn de functies heel verschillend.

Binnen ons bedrijf hangt een informele sfeer. Wij zijn bovendien continue in ontwikkeling, niet alleen op het gebied van brood maar ook op het gebied van onze bedrijfsprocessen en de ontwikkeling van onze mensen.

Wij zijn ervan overtuigd dat onze medewerkers ons belangrijkste kapitaal zijn en vinden het daarom uitermate belangrijk dat zij het bij ons naar hun zin hebben en er aandacht is voor hetgeen hun bezig houdt en daar kun jij vanuit jouw rol als HR medewerker een mooie rol in spelen.

Direct solliciteren bij Debbie.

CV toevoegen (optioneel)

Solliciteren voor deze functie doe je bij Debbie.

Bij vragen kun je direct contact met haar opnemen via dvtuijn@bakkerijfuite.nl.