Je sollicitatie verloopt in samenwerking met Westerduin Personeelsbemiddeling in Apeldoorn. 

Wij zoeken mensen met ambities!

Elke dag opnieuw, werken onze bakkers aan de lekkerste producten. Voor het magazijn team van Bakkerij Fuite zijn we op zoek naar een nieuwe collega met een echte teamspirit. In jouw rol als magazijnmedewerker ben je in onze bakkerij de eindverantwoordelijke voor het verzend gereed krijgen van de 50.000 broden die dagelijks onze bakkerij verlaten.

In het magazijn zorg jij er samen met je mede collega’s voor dat onze producten ingevoerd worden in de verpakkingsmachine(s), stapel je kratten brood op dolly’s en zorg je er voor dat onze klanten zoals Boni en Pic-Nic de juiste aantallen geleverd krijgen. Tegelijkertijd krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en intern een leerroute te volgen tot operator grootbrood, operator kleinbrood of een opleiding tot grootbrood- of kleinbrood bakker.


Wij zoeken een collega voor Bakkerij Fuite die:

samen werkt als een echt team


zelfstandig kan voorbereiden, verpakken en regelen

bijdraagt aan een fijn werkklimaat

Wij willen de duurzaamste bakkerij van de wereld worden

Door de innovatiekracht die al begon in de jaren dertig is Bakkerij Fuite in staat geweest voor te lopen op velen ontwikkelingen. Zo is in 2004 de gehele productie verplaatst naar Apeldoorn waar met de nieuwste moderne technieken dagelijks wordt gewerkt aan het beste ambachtelijke brood. Bakkerij Fuite is al jaren bezig met het perfectioneren van het ambacht. Want hoe zorg je ervoor dat natuurlijke en verse ambacht toegankelijk word voor iedereen? Wij dagen onszelf uit steeds nieuwe manieren te vinden om een verlengstuk te zijn van het proces van onze klanten, ongeacht hun wens en locatie. We denken vanuit de keten van onze klanten die we vervolgens vertalen naar een custom made product en proces, geproduceerd op grote schaal en dat proberen we zo duurzaam mogelijk.

Solliciteren voor deze functie doe je bij Ilse van Westerduin

Wij werken samen Westerduin Personeelsbemiddeling in Apeldoorn. Maak hier kort kennis met onze HR-partner en jouw contactpersoon.