Werken aan ons moderne ambacht

Bij Bakkerij Fuite werken we aan modern ambacht. Dit betekent dat we op een vernieuwende manier aan het bakkersambacht werken. We combineren technologie met ambacht om de lekkerste producten te ontwikkelen. Hiermee willen we de bakker van de toekomst zijn en zijn we altijd opzoek naar nieuwe ideeën. Zo kunnen we de uitdaging van de klant voorzien van een passende bakvorm.

Wij vinden het belangrijk dat we zuinig omgaan met onze producten, mensen en energie. Wij staan voor continu verbeteren en vernieuwen. We zijn daarom steeds op zoek naar betere oplossingen voor onze producten en processen, zodat we zo min mogelijk producten en energie te verspillen.

Ons moderne ambacht kan alleen bereikt worden met een goede bedrijfsvoering, door de producten, de processen en onze mensen. Daarom staat continu verbeteren en vernieuwen niet alleen voor onze producten en processen, maar ook zeker voor onze mensen. Wij zijn Fuite.

Het ambacht staat voor de kwaliteiten die horen binnen het bakkersvak. Eeuwen oude recepten en grondstoffen die we tot mooie producten bakken. Modern staat bij bakkerij Fuite voor de manier waarop wij produceren. Tot op de millimeter en met uiterste inzet en precisie. We zijn naast bakkers ook proces denkers en zijn altijd op zoek naar manieren om nog beter te bakken. Bakkers van toewijding, kwaliteit & innovatie.

Modern ambacht kan alleen bereikt worden door onze mensen. Daarom investeren we in onze mensen door iedereen persoonlijk te ontwikkelen. Dit doen we door samen te werken in zelfsturende teams, zonder managers. Door zelf verantwoordelijkheid te nemen, verbeteren we onszelf en komen we tot het beste resultaat.

Samen bakken aan
de toekomst

Klaas Fuite:

“We hebben korte lijnen en iedereen weet waarvoor we werken. Dat geeft een enorme teamgeest. We werken continu met verandering, en verwachten dat onze medewerkers in die veranderingen meegaan. Dat moeten ze vooral zelf willen. Dat vraagt zelfstandigheid, veranderbereidheid en ook meedenken over verbeteringen. We hebben bijvoorbeeld zelf systeemprocessen en machines ontwikkeld.”

“Duurzaamheid gaat verder dan alleen ervoor zorgen dat je efficiënt met je energie en afval omgaat. We investeren in onze mensen. Het opleiden en begeleiden zijn voor ons een randvoorwaarde. We hebben geen HR afdeling omdat we vinden dat mensen in teams zelfsturend moeten kunnen werken. Zelf verantwoordelijkheden nemen en samen werken aan het beste resultaat en ieder op zijn of haar eigen manier.”