Toekomstbestendige relaties

Bakkerij Fuite is al 90 jaar bakker van kwaliteit en continu bezig met innovatie om te blijven voorzien in de wensen van de klant. Ook nu blijven we onszelf ontwikkelen en aanpassen aan veranderingen. Daarbij kijken we naar de meest duurzame lange termijn oplossingen voor onze klanten.

Wij dagen onszelf uit steeds nieuwe manieren te vinden om een verlengstuk te zijn van het proces van onze klanten, ongeacht hun wens en locatie. We denken vanuit de keten van onze klanten die we vervolgens vertalen naar een custom-made product en proces, geproduceerd op grote schaal en dat doen we zo duurzaam mogelijk.

Bakker van de toekomst

Alle mensen bij Bakkerij Fuite hebben een belangrijke rol in het bakproces. Of je nu in het magazijn werkt, aan de productie staat of als broodbakker het overzicht houdt. Met het team ben je verantwoordelijk voor het bakproces en zorg je er samen voor dat elk product volgens het beste recept wordt geproduceerd.

Daarom zijn we naast bakkers, ook proces denkers die altijd op zoek zijn naar manieren om nog beter te bakken. Bakkers van toewijding, kwaliteit & innovatie.