Modern ambacht

Bij Bakkerij Fuite werken we aan modern ambacht. Dit betekent dat we op een vernieuwende manier aan het bakkersambacht werken, waarbij we zuinig omgaan met onze producten, energie en mensen.

We verbeteren en vernieuwen niet alleen onze producten en processen, maar investeren ook in de ontwikkeling van onze mensen. Het opleiden, begeleiden en laten groeien van onze medewerkers zijn voor ons een randvoorwaarde om samen tot het beste resultaat komen.

samen bakken aan de toekomst

Klaas Fuite: “We hebben korte lijnen en iedereen weet waarvoor we werken. Dat geeft een enorme teamgeest. We werken continu met verandering, en verwachten dat onze medewerkers in die veranderingen meegaan. Dat moeten ze vooral zelf willen. Dat vraagt zelfstandigheid, veranderbereidheid en ook meedenken over verbeteringen. We hebben bijvoorbeeld zelf systeemprocessen en machines ontwikkeld.” “Duurzaamheid gaat verder dan alleen ervoor zorgen dat je efficiënt met je energie en afval omgaat. We investeren in onze mensen. Het opleiden en begeleiden zijn voor ons een randvoorwaarde. We hebben geen HR afdeling omdat we vinden dat mensen in teams zelfsturend moeten kunnen werken. Zelf verantwoordelijkheden nemen en samen werken aan het beste resultaat en ieder op zijn of haar eigen manier.”