Wij willen de duurzaamste bakkerij ter wereld worden en een inspirator tot navolging zijn

Over 7 jaar bestaan we 100 jaar. Ons streven is om dan volledig klimaatneutraal of waar mogelijk zelfs co2 negatief te zijn. Om daar te komen gaan we zuinig om met onze producten, mensen en energie. Wij verbeteren en vernieuwen continu en zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen.

Heb jij net als ons aandacht voor duurzaamheid en wil je ons helpen om uiteindelijk klimaat neutraal te produceren? Solliciteer dan direct.

Bakker van de toekomst

Bakkerij Fuite is een echt familie bedrijf en onze recepten worden al generaties lang overgedragen van Klaas op Klaas. We proberen innovatief en anders te zijn, zonder daarbij de kern van het bakkersvak uit het oog te verliezen: ons eeuwenoude ambacht. Al meer dan 90 jaar zijn we bezig met het perfectioneren van ons ambacht en een bakker van kwaliteit.

Elke dag opnieuw werken onze bakkers aan de lekkerste broodproducten. Daarbij kijken we ook naar de meest duurzame langetermijn oplossingen voor onze producten, klanten en de wereld om ons heen.

Door onze innovatiekracht is Bakkerij Fuite in staat voor te lopen op vele ontwikkelingen. We denken vanuit de keten van onze klanten en vertalen dit naar een custom made product en proces. Geproduceerd op grote schaal en dat zo duurzaam mogelijk.