Ons streven

Een van onze belangrijkste stappen waarmee we zorg dragen voor de planeet is ons doel om in 2028 een volledig Co2-neutraal productieproces te hebben. Om daar te komen kijken we naar nieuwe invullingen van onze energie behoefte, gaan we voedselverspilling tegen, werken we aan duurzame klantrelaties, verkorten we onze ketens en innoveren we onze producten. We werken met de modernste technieken zodat iedereen vertrouwd, duurzaam en veilig kan genieten van ons ambacht.

Inmiddels hebben we meer dan 900 zonnepanelen op ons dak en zetten actief in op nieuwe technologieën om alternatieve mogelijkheden te verkennen. Van ovens op waterstof tot aan data-gestuurd werken om voedselverspilling tegen te gaan in het productieproces.

Vul hier uw eigen inhoud in.

Bakker van de toekomst

Alle mensen bij Bakkerij Fuite hebben een belangrijke rol in het bakproces. Of je nu in het magazijn werkt, aan de productie staat of als broodbakker het overzicht houdt. Met het team ben je verantwoordelijk voor het bakproces en zorg je er samen voor dat elk product volgens het beste recept wordt geproduceerd.

Daarom zijn we naast bakkers, ook proces denkers die altijd op zoek zijn naar manieren om nog beter te bakken. Bakkers van toewijding, kwaliteit & innovatie.