Direct contact opnemen voor je sollicitatie kan met Arezou via aamir@depaauw.nl

Wij zoeken mensen met ambities

Elke dag opnieuw, werken onze bakkers aan de lekkerste producten. Voor het bakkersteam van Bakkerij Fuite zijn we op zoek naar een nieuwe collega met een echte teamspirit. In jouw rol als bakker van kwaliteit ben je samen met je mede-bakkers verantwoordelijk voor het bakken van de 50.000 broden die we dagelijks produceren in onze bakkerij.

Wij zoeken een collega voor Bakkerij Fuite die:

samen werkt als een echt team


zelfstandig kan voorbereiden, verpakken en regelen

bijdraagt aan een fijn werkklimaat

Wat ga jij doen?

In de bakkerij weeg je grondstoffen af, kneed je het deeg en bedien je zowel onze robots als ovens om groot- en kleinbrood te produceren. Als instromende bakker volg je onze interne leerroute tot grootbrood- en kleinbrood bakker. Eenmaal in je rol kun je zelf een bijdrage leveren aan onze interne leerroute en collega’s opleiden tot operator grootbrood, operator kleinbrood of grootbrood- of kleinbrood bakker. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een externe opleiding te volgen.

Wij willen de duurzaamste bakkerij van de wereld worden

Door de innovatiekracht die al begon in de jaren dertig is Bakkerij Fuite in staat geweest voor te lopen op velen ontwikkelingen. Zo is in 2004 de gehele productie verplaatst naar Apeldoorn waar met de nieuwste moderne technieken dagelijks wordt gewerkt aan het beste ambachtelijke brood. Bakkerij Fuite is al jaren bezig met het perfectioneren van het ambacht. Want hoe zorg je ervoor dat natuurlijke en verse ambacht toegankelijk word voor iedereen? Wij dagen onszelf uit steeds nieuwe manieren te vinden om een verlengstuk te zijn van het proces van onze klanten, ongeacht hun wens en locatie. We denken vanuit de keten van onze klanten die we vervolgens vertalen naar een custom made product en proces, geproduceerd op grote schaal en dat proberen we zo duurzaam mogelijk.

Solliciteren voor deze functie doe je bij Arezou.

Bij vragen kun je direct contact met haar opnemen via aamir@depaauw.nl.

Direct solliciteren bij Arezou.

CV toevoegen (verplicht)