Je sollicitatie verloopt in samenwerking met Westerduin Personeelsbemiddeling in Apeldoorn. 

Wij zoeken mensen met ambities!

Elke dag opnieuw, werken onze bakkers aan de lekkerste producten. Voor het productieteam van Bakkerij Fuite zijn we op zoek naar een nieuwe collega met een echte teamspirit. In jouw rol als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de 50.000 broden die we dagelijks produceren in de bakkerij.

Samen met je mede collega’s zorg jij ervoor dat alles op de productie goed draait. Eventuele storingen aan de productielijn verhelp je en als je product- of verpakking afwijkingen tegenkomt dan verwijder je deze op de juiste wijze. Tegelijkertijd krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en intern een leerroute te volgen tot operator grootbrood, operator kleinbrood of een opleiding tot grootbrood- of kleinbrood bakker.

Wij zoeken een collega voor Bakkerij Fuite die:

samen werkt als een echt team


zelfstandig kan voorbereiden, verpakken en regelen

bijdraagt aan een fijn werkklimaat

Wij willen de duurzaamste bakkerij van de wereld worden

Door de innovatiekracht die al begon in de jaren dertig is Bakkerij Fuite in staat geweest voor te lopen op velen ontwikkelingen. Zo is in 2004 de gehele productie verplaatst naar Apeldoorn waar met de nieuwste moderne technieken dagelijks wordt gewerkt aan het beste ambachtelijke brood. Bakkerij Fuite is al jaren bezig met het perfectioneren van het ambacht. Want hoe zorg je ervoor dat natuurlijke en verse ambacht toegankelijk word voor iedereen? Wij dagen onszelf uit steeds nieuwe manieren te vinden om een verlengstuk te zijn van het proces van onze klanten, ongeacht hun wens en locatie. We denken vanuit de keten van onze klanten die we vervolgens vertalen naar een custom made product en proces, geproduceerd op grote schaal en dat proberen we zo duurzaam mogelijk.